Sopimusehdot

NÄIN MEILLÄ TOIMITAAN

Tässä olevat sopimusehdot sisältävät Rakka Design verkkokaupan ja -palvelun käyttöä koskevat ehdot.

SOPIMUSEHDOT

1. Yleistä

Nämä sopimusehdot sisältävät Rakka Design (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) verkkokaupan ja -palvelun käyttöä koskevat ehdot. Asiakkaan tilatessa verkkokaupasta tai rekisteröityessä verkkokauppaan, tulee asiakkaasta palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Asiakas”), joka hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palveluntarjoajan yhteystiedot:

Rakka Design
Haukiväylä 772
90840 Haukipudas

Palvelua käyttääkseen tulee Asiakkaan olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Kaikki Palveluun kuuluvan sisällön oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä muutoksia Palveluun. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään.

2. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen

Asiakas vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Asiakas on yksin vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa käytöstä, säilytyksestä ja salassapidosta. Asiakas vakuuttaa Palveluntarjoajalle, että Asiakkaan tilauksen tekemisen aikana antamansa tiedot ovat totuudenmukaisia ja virheettömiä. Asiakas sitoutuu käyttämään Palvelua vain palvelun sekä lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas sitoutuu olemaan tallentamatta, lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä. Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea Asiakkaan käyttäjätunnus.

3. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Palveluntarjoaja on yksinomainen omistaja Palveluntarjoajan sivustolla kerättyihin tietoihin. Palveluntarjoaja kunnioittaa Asiakkaan yksityisyyttä. Tietoja käyttää ainoastaan Palveluntarjoaja, lukuunottamatta toimintoja kuten esimerkiksi luottokorttitietojen prosessointi ja tilausten toimittaminen, joiden hoitamiseen Palveluntarjoaja käyttää kolmatta osapuolta. Tällaisissa tapauksissa Palveluntarjoaja antaa kolmannelle osapuolelle vain ne tiedot, jotka välttämättömiä toiminnon hoitamiseen. Palveluntarjoaja voi hyödyntää tietoja suoramarkkinoinnissa, ellei Asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

4. Tuotteen tilaaminen

Tuotteen ominaisuudet, saatavuus, hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan tuotteen valinnan ja ostamisen yhteydessä. Asiakkaalle ilmoitetaan tuotteen arvioitu toimitusaika.

5. Maksaminen

Asiakas voi maksaa tuotteen verkkokaupassa tilauksen yhteydessä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. 

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. 

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

6. Tuotteiden hinnat

Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Asiakkaalle euroissa (EUR). Kaikki tuotehinnat ja kuljetusmaksut sisältävät 24 % alv:n Suomeen ja EU-maihin. Muihin maihin alv 0 %. EU:n ulkopuolella oleva Asiakas on itse vastuussa kaikista tulleista, veroista ja muista mahdollisista kuluista, joita tilauksesta saattaa syntyä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa eikä voi arvioida  lisämaksujen määrää EU-alueen ulkopuolelle toimitettaviin tilauksiin. Tullikäytännöt vaihtelevat maittain EU-alueen ulkopuolella, joten Käyttäjän tulee olla itse yhteydessä maansa tulliviranomaisiin saadakseen lisätietoja mahdollisista kustannuksista.

7. Tuotteiden toimittaminen

Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Tilatut tuotteet lähetetään viimeistään viikon kuluessa tilauksesta. Lopullinen toimitusaika riippuu lähetyksen määränpäästä ja postin kuljetusaikatauluista.
Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Asiakasta pyydetään ilmoittamaan ennen avaamista huomaamansa kuljetusvauriot heti kuljettajalle. Avattuaan paketin ja todettuaan vaurion, Asiakkaan tulee olla yhteydessä Palveluntarjoajaan. Kun palautatte virheettömiä tuotteita, vastaa Asiakas itse kuljetusriskistä. Tilatessaan Palveluntuottajan puukkoja/veitsiä EU-alueen ulkopuolelle, Asiakas on tietoinen riskeistä, joita mahdollisesti voi syntyä tuotteiden tullauksessa ja maahantuonnissa. Asiakkaan tulee noudattaa toimitettavaan maahan sovellettavaa lainsäädäntöä, asetuksia ja muita sääntöjä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa EU-alueen ulkopuolelle suuntautuvista tilauksista, jotka ovat myöhässä, takavarikoidaan tai evätään viranomaisten toimesta. Tämä on Asiakkaan vastuulla ja Asiakas sitoutuu tähän ehtoon tilauksen yhteydessä.

8. Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Tilauksen peruuttamisen voi tehdä ilmoituksella sähköpostitse viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.  Rajoitukset tuotteiden palautusoikeudesta (kuluttajansuojalaki 6. luku 16 §). Räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti asiakkaan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke. Esimerkiksi kaiverretut tuotteet tai materiaaleiltaan tai muodoltaan asiakkaalle erityisesti valmistetut tuotteet eivät ole palautuskelpoisia. Mikäli Asiakas on tuotetta käyttänyt, voidaan Asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut. Viallisesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee ilmoittaa Palveluntarjoajalle niin pian kuin mahdollista. Palveluntarjoaja pyrkii korvaamaan  viallisen tai virheellisen tuotteen uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, asiakkaalle hyvitetään hänelle aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan. Tuotteen vika tai sen kärsimä vaurio tulee tarkoin määritellä ja todentaa asianmukaisilla valokuvilla. Palveluntarjoaja ei toimita uutta tuotetta tai hyvitä tuotteen hintaa ennen kuin vika tai vaurio on voitu todentaa ja viallinen tai virheellinen tuote palautettu Palveluntarjoajalle. Noudattakaa Palveluntarjoajan antamia ohjeita kaikissa reklamaatioon liittyvissä asioissa.

9. Takuu

Palveluntarjoaja myöntää kaikille puukoille viiden (5) vuoden rajoitetun takuun tuotantovirheitä vastaan (materiaali ja rakenne). Normaali pinnan kuluminen, ruostuminen ja välilliset vahingot tuotteille eivät kuulu takuun piiriin.

10. Toimivalta ja riita-asioiden ratkaiseminen

Erimielisyydet ja riita-asiat ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Tätä sopimusta tulkitaan ja valvotaan Suomen lakien mukaisesti. Jollei erimielisyyksiä voida sopia neuvotteluteitse, ratkaistaan ne Kemi-Tornion käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaisesti.